Technisch Productiemedewerker

Plaats
BORCULO

Diploma’s
VMBO verzorging, Gastvrouw in de horeca. Rijbewijs B

Tarief
Van € 26,40 tot € 30,00 per uur

Kenmerk <ING | WOR>


Deze gemotiveerde en betrouwbare vrouw in de bloei van haar leven is fulltime beschikbaar voor technisch productiewerk. Ze is een enthousiaste vrouw, die graag aan het werk is. Ze werkt met veel plezier en is een echt mensenmens.

In een periode in haar leven toen het financieel niet echt nodig was heeft ze zich volledig vrijwillig ingezet voor haar medemens bij de voedselbank. Deze periode is nu voorbij en ze wil heel graag aan de slag. Haar technisch inzicht wil ze graag gebruiken. Ze staat haar ‘mannetje’ op gebied van techniek en ook op gebied van overleg, communicatie en werkverdeling. We hadden haar voorgesteld bij een organisatie waar meerdere toekomstige collega’s juist voorzichtige mensen zijn. Tijdens die gesprekken kwam naar voren dat dit niet de beste combinatie zou zijn.

Ze heeft ervaring met Microsoft office en lichte administratieve werkzaamheden, gerelateerd aan het productiewerk.

Ze zou heel graag aan de slag gaan als productiemedewerker of operator, ze heeft binnen diverse (technische) productiebedrijven in de regio deze ervaring opgedaan. Bijvoorbeeld in de productie van onderhoudsmiddelen, schakelkasten, schoenen en verpakkingsmaterialen.

  • woonplaats BORCULO, in bezit van eigen vervoer, reizen tot 40 km geen probleem
  • Opleidingen VMBO verzorging, Gastvrouw in de horeca, Rijbewijs B
  • Ervaring als Assemblagemedewerker, Schakelkasten bouwen, Operator en Productiemedewerker, vrijwillig medewerker voedselbank.
  • Tarief tussen de € 26,40 en € 30,00 per uur exclusief overige vergoedingen zoals toeslagen, reiskosten, ADV vergoedingen ed.

Contactpersoon:
Rik Willemsen