SOFTWARE ENGINEER

Plaats
EIBERGEN

Diploma’s
MBO Elektrotechniek, Industriële automatisering, Besturingstechniek, PLC Systemen, Ehrbecker Schiefelbusch S7 basis+ Prog1+Prog2, Siemens Tia Portal, Probibus Engineer, Simatic S7 Programmeren

Tarief
Van € 48,50 tot € 55,00 per uur

Kenmerk <HAR | ROS>


Deze software engineer is niet alleen in zijn dagelijks werk constant met verbetering en vernieuwing bezig, maar ook qua kennis op zijn vakgebied is hij altijd nog lerende. ‘Een leven lang leren’ zoals het zo vaak benoemd wordt, is bij hem een vanzelfsprekendheid.

Combineer die honger naar kennis met een grote dosis creativiteit en doorzettingsvermogen, praktisch denken én concentratie. Dit alles bij elkaar maakt hem een interessante engineer die menig bedrijf graag aan zich wil binden. Als onderhoudsmonteur heeft hij ruim 18 jaar binnen 1 bedrijf gewerkt waar hij gegroeid is van ‘sleutelaar’ naar ‘ontwikkelaar’. Voor deze steenfabriek heeft hij de besturingskasten en de PLC, HMI programma’s zelf ontworpen. Daarnaast heeft hij op gebied van elektra, mechanica, hydrauliek, pneumatiek en lastechniek alle werkzaamheden altijd uitgevoerd. Dat behoorde tot het algemene onderhoud en reparaties van de machines. Alle kennis die hij bij het ontwikkelen nodig is, kent hij direct uit de praktijk.

Binnen een half jaar nadat hij is gestart met een nieuwe uitdaging bij een bedrijf wat besturingstechniek bouwt voor industriële automatisering is hij opnieuw op zoek naar een baan. Het overkwam deze man, omdat nu nét ‘Corona tijd’ is. Gelukkig is hij er de man niet naar om bij de pakken neer te gaan zitten.

De nieuwe uitdaging die hij had gevonden, om als ontwikkelaar de uitvoering nog steeds van dichtbij te kunnen volgen, was precies wat hij voor ogen had. De economie laat het niet toe binnen dit bedrijf, echter gezien zijn achtergrond en ervaring zijn er bedrijven die juist deze kennis gecombineerd met dit karakter nodig zijn.

  • woonplaats EIBERGEN, in bezit van eigen vervoer, reizen tot 50 km geen probleem
  • Opleidingen MBO Elektrotechniek, Industriële automatisering, Besturingstechniek, PLC Systemen, Ehrbecker Schiefelbusch S7 basis+ Prog1+Prog2, Siemens Tia Portal, Probibus Engineer, Simatic S7 Programmeren, Rijbewijs B
  • Ervaring als Software Engineer, Onderhoudsmonteur Foodsector + steenfabriek, Montage medewerker Productiemedewerker.
  • Tarief tussen de € 48,50 en € 55,00 per uur exclusief overige vergoedingen zoals toeslagen, reiskosten, ADV vergoedingen ed.

Contactpersoon:
Rik Willemsen