SERVICE EN ONDERHOUDSMONTEUR | MACHINEBOUWER | ASSEMBLAGE MONTEUR

Plaats
Markelo

Diploma’s
VCA VOL, VCA Basis, NEN 3140 VOP

Tarief
Van € 39.90 tot € 45.00 per uur

Kenmerk <JAN | BOL>


Deze ervaren onderhoudsmonteur heeft veel ervaring in de machinebouw, waar nieuwe machines gebouwd worden, maar ook als service en onderhoudsmonteur van machines en installaties.

Kortom, machines; dat is helemaal zijn ding, hij kan er echt helemaal enthousiast van worden. Veel ervaring in hydrauliek, pneumatiek en Mechaniek.  Het elektrische gedeelte van de machines heeft iets minder zijn interesse, maar ook hiermee kan hij zich redden.  

De laatste 10 jaar is hij gedetacheerd geweest bij een aantal bedrijven, waardoor zijn ervaring op verschillende gebieden nog meer is uitgebreid. Denk dan aan bedrijven die afvalsorteermachines maken, of onderdelen voor auto’s en bussen maken, of sorteermachines maken en productiebedrijven in de metaalsector. Hij heeft zelfs ervaring als monteur bedrijfswagens en als vrachtwagenchauffeur.

Tot begin april werkte hij bij een machinefabrikant die bouwt aan machines voor buigsystemen. Door het corona tijdperk is hij nu tijdelijk zonder werk, en wil het liefst weer snel aan de slag als machinebouwer, of reviseren van machines of onderdelen.

Een flinke brok ervaring heeft zijn prijs, maar brengt dit ook zeker op, wanneer deze man op z’n plek zit en helemaal tot z’n recht komt.

  • woonplaats Markelo, in bezit van vervoer, reizen tot 50 km geen probleem
  • In bezit van diploma’s: VCA VOL, VCA Basis en NEN 3140 VOP
  • Ervaring als Machinebouwer, Service en Onderhoudsmonteur en Assemblage Monteur.
  • Tarief tussen de € 39,90 en € 45,00 per uur exclusief overige vergoedingen zoals toeslagen, reiskosten, ADV vergoedingen ed.

Contactpersoon:
Rik Willemsen