PROJECTLEIDER BOUW EN RENOVATIE | BOUWMANAGER

Plaats
WIERDEN

Diploma’s
HTS Bouwkunde (-opzichter), BHV, Autocad, Erkend taxateur, Rijbewijs BE

Tarief
Van € 62,50 tot € 70,00 per uur

Kenmerk <GER | MOR>


Deze krachtige, frisse en fitte Senior Projectleider heeft een enorme ervaring, in alle facetten van de bouw.

Zo heeft hij ruim 25 jaar een middelgroot bouwbedrijf gehad, heeft verschillende jaren als projectleider gewerkt en de laatste 5 jaar was hij daarbij o.a. verantwoordelijk voor renovatie, verbouw en nieuwbouw van 4 hotels in Duitsland. Daarbij viel een deel van deze gebouwen onder monumentenzorg.

Gestart na zijn HBO opleiding als voorman – uitvoerder deed hij in 8 jaar direct ervaring op in de praktijk. Daarna is hij 26 jaar directeur van zijn eigen bouwonderneming geweest.Na het beëindigen hiervan is hij als technisch projectleider aan de slag gegaan in Nederland en op Europese projecten. Hierdoor spreekt hij vloeiend Nederland, Duits en Engels.

Zijn functie als projectleider bij een Duitse organisatie loopt nog door, hij wil zelf graag een vergelijkbare functie dichter bij huis bekleden, zodat hij minder reistijd nodig is. Door zijn levens en werkervaring in Europa is hij goed bestand tegen alle stress en hiërarchische beslissingen. Hij kan zich altijd weer motiveren om het positieve te zien en naar het beste eindresultaat te streven en tegenslagen om te keren naar een voordeel.

  • woonplaats WIERDEN, in bezit van eigen vervoer, reizen tot 50 km geen probleem
  • Opleidingen HTS Bouwkunde-opzichter, cursus akoustiek, Leermeester 1, BHV, Autocad, HBO bouwkunde opfriscursus, Erkend taxateur, Knauf Trockenbau certificaat, HBO Bachelor Bouwkunde ervaringscertificaat, Rijbewijs BE.
  • Ervaring als Voorman – uitvoerder, Directeur, Technisch projectleider in Nederland en Europese projecten, Projectleider Hotels renoveren Duitsland.
  • Tarief tussen de € 62,50 en € 70,00 per uur exclusief overige vergoedingen zoals toeslagen, reiskosten, ADV vergoedingen ed.

Contactpersoon:
Rik Willemsen