Procesoperator

Plaats
Enschede

Diploma’s
2004-2007
medewerker natuur en leefomgeving (hoveniersbedrijf/groenvoorziening) (mbo-2)

2017
heftruckchauffeur cvv

Tarief
Van € 30,00 tot € 35,00 per uur

Kenmerk <JOH|BLO>


De man achter de machine die alles vlekkeloos laat verlopen binnen het productieproces. Na zijn opleiding als medewerker natuur en leefomgeving heeft hij de keuze gemaakt om als proces operator aan de slag te gaan. Met al enige jaren ervaring als operator staat hij ook nergens van te kijken tijdens het proces.

In 2008 begonnen als machineoperator (mechanisch) bij een bedrijf gespecialiseerd in autobanden. Hier heeft hij ook het certificaat 5S behaald en de cursus werkoverleg notuleren/voorzitten gevolgd.

In de jaren die volgden meerdere functies bekleed als procesoperator, fieldoperator, paneloperator tot aan teamleider procesindustrie. Een brok aan ervaring is allemaal wat deze man kan en bezit. Als teamleider verantwoordelijk voor de planning, aansturing van collega’s en het voorzitten van team overleggen. Hij grijpt in als het nodig is, komt met verbetervoorstellen voor de productie en storingen worden snel opgelost.

De ervaring die deze operator mee brengt is geschikt voor elke productie lijn. Een stabiel persoon met brede kennis, denkt probleemoplossend en is stressbestendig. Deze man vindt het een uitdaging om het elke keer een stapje sneller te doen zonder in te leveren op veiligheid of kwaliteit. Zijn kennis deelt hij dan ook graag met anderen.

Hij is toe aan de volgende stap in zijn carrière. Hij zou dat graag 30 km rondom Enschede invullen. Het kenmerkt hem dat hij alles met ambitie aanpakt en dat is ook waar hij voor staat.

  • Woonplaats: Enschede, in bezit van eigen vervoer, reizen tot 30 km geen probleem
  • Diploma’s Medewerker natuur en leefomgeving (hoveniersbedrijf/groenvoorziening) (mbo-2) 2004-2007 – Certificaat heftruckchauffeur cvv 2017
  • Ervaring als teamleider procesindustrie, paneloperator, fieldoperator en mechanisch operator
  • Tarief tussen de € 30,00 en € 35,00 per uur exclusief overige vergoedingen zoals toeslagen, reiskosten, ADV vergoedingen ed.

Contactpersoon:
Rik Willemsen