ONDERHOUDSMONTEUR REVALIDATIETECHNIEK

Plaats
DEN HAM

Diploma’s
Motorvoertuigentechniek, 2e monteur, Rijbewijs B en C, Heftruckcertificaat

Tarief
Van € 32,50 tot € 36,00 per uur

Kenmerk <RAY | THI>


Je hart laten spreken bij de keuze van een nieuwe baan, we zouden willen dat meer mensen dit doen! Deze man wil dit wél, hij heeft jarenlang ervaring als monteur in de autotechniek en zo’n 25 jaar in de motorfietsen. Dat laatste paste ook altijd goed bij hem, omdat 1 van zijn hobby’s motorrijden is.

20 jaar lang heeft hij bij 1 bedrijf gewerkt, een klein bedrijf met een duidelijke structuur. Iedereen weet wat hem of haar te doen staat en samen hard werken en veel plezier maken. Dat heeft hij als heel prettig ervaren. Nadat hij bij dit bedrijf veel vernieuwingen doorvoerde en verhuisde heeft deze man ‘eieren voor zijn geld’ gekozen en is op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Na een aantal omzwervingen is zijn missie nu duidelijk: Revalidatie hulpmiddelen onderhouden.

Daarom is hij nu op zoek naar een bedrijf waar hij als monteur van revalidatie hulpmiddelen aan de slag kan, het liefst een klein bedrijf of kleine afdeling met een duidelijke structuur.

Mensen blij maken dat is wat hij wil! Hij heeft al aangegeven: Als hij nu weer jong zou zijn en mocht kiezen dan zou hij de zorg in gaan. Tot nog toe maakt hij mensen blij door Motors te repareren en te onderhouden mensen. Dat wil hij verdiepen en echt wat gaan betekenen voor mensen met een hulpvraag, zo komt hij op dit idee.
Hij wil 32-40 uur per week werken, en het liefst op een maximale reisafstand van ongeveer 25 km.

  • woonplaats DEN HAM, in bezit van eigen vervoer, reizen tot 25 km geen probleem
  • Opleidingen LTS Motorvoertuigentechniek, MBO Motorvoertuigentechniek, 2e monteur, Rijbewijs B en C, Heftruckcertificaat, Harley Davidson specialist Masterniveau, BHV, Alarmspecialist, Electronica CAN-BUS systemen.
  • Ervaring als Automonteur, Chauffeur bij Defensie, Bandenmonteur, Monteur Motorfietsen, Monteur Bedrijfswageninrichting.
  • Tarief tussen de € 32,50 en € 36,00 per uur exclusief overige vergoedingen zoals toeslagen, reiskosten, ADV vergoedingen ed.

Contactpersoon:
Rik Willemsen