Monteur Technische Dienst, Monteur Elektronica en Mechanica

Plaats
HAAKSBERGEN

Diploma’s
MBO Elektrotechniek, vliegtuigonderhoudstechniek, Rijbewijs B

Tarief
Van € 34,80 tot € 40,00 per uur

Kenmerk <PET | DOB>


Met een achtergrond van vliegtuigtechniek is deze man gewend dat er gewerkt wordt zonder dat er fouten gemaakt worden. Nauwkeurig en geconcentreerd werken is daarbij van levensbelang.

In het oosten van het land liggen banen in de vliegtuigtechniek niet voor het oprapen. Dat is de reden dat hij zich verder is gaan ontwikkelen op elektrotechnisch en mechanisch gebied. Bij zijn laatste baan waar hij speciale onderzoeksapparatuur voor laboratoria maakte, ontdekte hij dat zijn kennis op werktuigbouwkunde achterblijft. Daarvóór is hij op projectmatige basis gedetacheerd geweest bij diverse organisaties binnen de machinebouw. Mechanische en elektrische samenbouw, modulebouw en panelenbouw. Dit volgde op de functie die hij als elektrisch techneut vervulde, toen hij vluchtsimulatoren bouwde. Vanuit tekening en spec’s samenstellen, monteren, controleren en testen.

Hij wil graag verder leren, ontwikkelen en het liefst richting mechatronica. Dat ligt hem van nature beter. Wanneer hij in dagdienst kan gaan werken wil hij de cursussen of opleidingen in de avonduren volgen.

Uit een capaciteitstest bleek dat zijn werkniveau op MBO 4+ tot HBO niveau is.

Een rustige, ambitieuze man, gemotiveerd om het beste te maken van de kansen die hij in het leven tegen komt. Stressbestendig en leergierig.

  • woonplaats HAAKSBERGEN, in bezit van eigen vervoer, reizen tot 50 km geen probleem
  • Opleidingen MBO Elektrotechniek, vliegtuigonderhoudstechniek
  • Ervaring als vliegtuigonderhoudsmonteur, Luchtmacht, Mechanisch en Elektrisch Monteur Techneut en Assembley Engineer.
  • Tarief tussen de € 34,80 en € 40,00 per uur exclusief overige vergoedingen zoals toeslagen, reiskosten, ADV vergoedingen ed.

Contactpersoon:
Rik Willemsen