MONTEUR TECHNISCHE DIENST

Plaats
ZWOLLE

Diploma’s
MBO (4) Energietechniek, Certificaten: Hoogwerker , NEN 1010, NEN 3140, VCA Vol, Stipel Elektrisch schakelen BOOA VP, Rijbewijs BE

Tarief
Van € 35,30 tot € 40,00 per uur

Kenmerk <ANN | SIE>


Tot 2 jaar terug heeft deze man een kleine 30 jaar als Onderhoudsmonteur, Storingsmonteur en Monteur Technische dienst gewerkt bij een groot ziekenhuis in Zwolle. Dat brengt natuurlijk een enorme werkervaring met zich mee, hij heeft ook op meerdere onderhouds gebieden ervaring opgedaan, al is dat wat langer geleden.

Het ziekenhuis waar hij werkte heeft in de loop van de jaren een enorme groei doorgemaakt, van streekziekenhuis naar gespecialiseerd ziekenhuis op een flink aantal vakgebieden. Dat betekent een enorme ontwikkeling in de techniek in en om het gebouw en de specifieke ruimtes. Met die ontwikkeling is deze man meegegroeid. Het ziekenhuis heeft op een bepaald moment tijdens een reorganisatie gekozen om de complete technische dienst uit te besteden, waardoor niet alleen zijn functie kwam te vervallen maar de hele afdeling niet meer bestaat. Hij wil heel graag de laatste 7-10 jaar van zijn werkzame leven zijn kennis inzetten, het liefst bij een organisatie waar hij naast zijn kennis, zijn persoonlijkheid als toegevoegde waarde in kan brengen.

Deze man brengt naast zijn enorme ervaring heel veel samenhang binnen een team. Hij is betrouwbaar, serieus en vriendelijk. Hij krijgt door zijn houding veel bij anderen gedaan en met plezier. Welk bedrijf wil een flink aantal jaren gebruik maken van deze ervaren man, om bijvoorbeeld hun technische dienst te hervormen, uit te breiden of te professionaliseren? Of een jong en onervaren team op te leiden en te begeleiden naar hun beste kunnen.

  • woonplaats ZWOLLE, in bezit van eigen vervoer, reizen tot 50 km geen probleem
  • Opleidingen MBO (4) Energietechniek, Certificaten: Hoogwerker , NEN 1010, NEN 3140, VCA Vol, Stipel Elektrisch schakelen BOOA VP, Rijbewijs BE
  • Ervaring als Operator aggregaten, Monteur schakelkasten, Monteur E+W Utiliteit, Onderhouds-, storings- en Technische Dienst monteur ziekenhuis, Monteur Technische Dienst.
  • Tarief tussen de € 35,30 en € 40,00 per uur exclusief overige vergoedingen zoals toeslagen, reiskosten, ADV vergoedingen ed.

Contactpersoon:
Richard Eektimmerman