MONTEUR ONDERHOUD MACHINES

Plaats
ALMEN

Diploma’s
LTS Mechanische Techniek en Landbouwwerktuigen, 2e monteur Landbouwwerktuigen, Lasser, Machinesteller en storingsanalyse, VCA Vol, Coaching, Communiceren, Rijvaardigheid BT/EPT, Rijbewijs BE

Tarief
Van € 39,60 tot € 44,00 per uur

Kenmerk <EDD | DRA>


Deze ervaren onderhoudsmonteur is ‘oldskool’ LTS opgeleid als monteur landbouwwerktuigen, echter in zijn werkende leven als snel verder ontwikkelt in de richting van machine onderhoud. Is komen werken bij een papierverwerkend bedrijf en heeft daar 28 jaar het onderhoud aan het machinepark gedaan. Samen met een team van monteurs vormden zij de technische dienst.

Na het faillissement van dit bedrijf is hij door een detacheringsorganisatie op projectbasis bij veel verschillende bedrijven aan de slag gegaan. Je kunt de machines zo gek niet bedenken of hij heeft er op de 1 of andere manier ervaring mee. Zijn sterke kant is het mechanische gedeelte van de machines. Het goede degelijke sleutelwerk zogezegd.

In zijn ervaring heeft hij minder de nadruk gelegd op het elektrotechnische gedeelte. Daar valt nog wat te leren. Alles rondom de constructies van machines, lassen, fitten, storingsanalyse en het oplossen daarvan, voert hij volledig zelfstandig uit, en wanneer er in een team gewerkt wordt heeft hij een natuurlijk overwicht en pakt de leiding.

Hij wil nog graag ruim 10 jaar aan de slag als (onderhouds)monteur van machines, zelfstandig of in een team.

  • woonplaats ALMEN, in bezit van eigen vervoer, reizen tot 45 km geen probleem
  • Opleidingen LTS Mechanische Techniek en Landbouwwerktuigen, 2e monteur Landbouwwerktuigen, Lasser, Machinesteller en storingsanalyse, VCA Vol, Coaching, Communiceren, Rijvaardigheid BT/EPT, Rijbewijs BE
  • Ervaring als Monteur Landbouwwerktuigen, Autoschadehersteller, Monteur Technische Dienst, Detachering als Onderhoudsmonteur Machines/Monteur TD.
  • Tarief tussen de € 39,60 en € 44,00 per uur exclusief overige vergoedingen zoals toeslagen, reiskosten, ADV vergoedingen ed.

Contactpersoon:
Rik Willemsen