MONTEUR, METAALBEWERKER

Plaats
TWELLO

Hij is een echte techneut, bescheiden, bijzonder leergierig, wil graag alles weten van hetgeen hij aan het doen is.

Heeft in de loop van de jaren als monteur veel met verschillende landbouwmachines gewerkt.

Diploma’s
LTS Metaal, LTS Installatietechniek Elektra, Rijbewijs BE, Lascertificaten MIG-MAG 1 +2 en Elektrode lassen, Middelbare Landbouwschool, VCA- BHV- Hoogwerker- Heftruckcertificaat, Basis elektrisch Schakelen en Vrijwillige Politie Diploma

Tarief
Van € 34,20 tot € 36,00 per uur

Kenmerk <MAR | BEE>


De laatste jaren bij verschillende metaalbewerkingsbedrijven, in de machinebouw heeft hij ervaring als assemblagemedewerker en als monteur machinebouw en ook als mechanisch monteur. Verder werkte hij ook als monteur aan maatwerk noodstroomvoorzieningen (aggregaten).  

Hij is als monteur van alle markten thuis in de metaalsector en wil ook heel graag een (vaste) baan in de regio rondom Twello. Werken bij een bedrijf waar hij langere tijd aan de slag kan, zodat hij zich thuis kan gaan voelen in het team en altijd klaar kan staan voor het bedrijf en zijn collega’s. Als het mogelijk is zou hij het liefst zo dicht bij huis (Twello) werken dat hij op de fiets naar het werk kan. Maar beseft tegelijkertijd dat dit het ultieme is, wat niet altijd haalbaar is.

  • woonplaats TWELLO, in bezit van vervoer, reizen tot 20 km  
  • Opleidingen LTS Metaal, LTS Installatietechniek Elektra, Rijbewijs BE, Lascertificaten MIG-MAG 1 +2 en Elektrode lassen, Middelbare Landbouwschool, VCA- BHV- Hoogwerker- Heftruckcertificaat, Basis elektrisch Schakelen en Vrijwillige Politie Diploma
  • Ervaring als Monteur, Metaalbewerker, Pijpfitter, Assemblage medewerker.  
  • Tarief tussen de € 34,20 tot 36,00 per uur exclusief overige vergoedingen zoals toeslagen, reiskosten, ADV vergoedingen ed.

Contactpersoon:
Rik Willemsen