Magazijnmedewerker, Heftruckchauffeur, Logistiek medewerker

Plaats
NIJVERDAL

Diploma’s
Rijbewijs CE, Heftruck en Reachtruck certificaat, Logistiek Medewerker, VCA HACCP.

Tarief
Van € 32,50 tot € 36,00 per uur

Kenmerk <JAC | LUI>


Van oorsprong is deze man commercieel geschoold; Verkoop, marketing en heeft 32 jaar in dat vak gewerkt. De eerste 23 jaar bij 1 werkgever en nadat dit bedrijf beëindigd was, is hij 9 jaar zoekende geweest naar een hernieuwde klik met zijn vak. Die heeft hij niet gevonden.

3 jaar terug heeft hij het roer (of zeg maar het stuur) omgegooid en een nieuw vakgebied gevonden waar hij helemaal enthousiast over is, en dat is de logistiek. Hij heeft alle mogelijke rijbewijzen en certificaten in een korte tijd behaalt en is er helemaal klaar voor om nog ruim 10 jaar in dit vak te werken. Ondanks dat hij code 95 en de benodigde rijbewijzen heeft, is zijn doel niet om vrachtwagenchauffeur te zijn. Als het af en toe eens voorkomt is dat geen enkel probleem. En is het een leuke afwisseling van dagelijkse werkzaamheden. In het magazijn ligt zijn uitdaging. Hij heeft ervaring op mogen doen via uitzendbureau’s binnen een aantal foodbedrijven. Werken in de kou, ploegen, het is allemaal geen probleem.

Zijn achtergrond van de sales herken je direct als je hem spreekt, maar dan wel in de vorm van praten en ook doen. Dat is ook te herkennen aan de voortvarendheid waarmee hij zijn nieuwe doel aangepakt heeft. Actie, Aanpakken en doorgaan, dat kenmerkt deze man.

  • woonplaats NIJVERDAL, in bezit van eigen vervoer, reizen tot 30 km geen probleem
  • Opleidingen Rijbewijzen BE, CE, DE code 95, Logistiek medewerker, Heftruck en Reachtruck certificaat, Haccp, VCA, Marketing, Mavo
  • Ervaring als Magazijnmedewerker, logistiek medewerker, Accountmanager
  • Tarief tussen de € 32,50 en € 36,00 per uur exclusief overige vergoedingen zoals toeslagen, reiskosten, ADV vergoedingen ed.

Contactpersoon:
Rik Willemsen