LOGISTIEKE MAN MET GROENE VINGERS

Plaats
HAAKSBERGEN

Diploma’s
MBO Loonwerk, MBO Bosbouw, tuinpark en landschap. Certificaten VCA, Code 95, motorkettingzaag tm 3 en bosmaaier 1

Tarief
Van € 26,30 tot € 30,00 per uur

Kenmerk <BAR | ROE>


Al tijdens zijn opleiding MBO 4 nivo bleek dat hij een sterke affiniteit had met 2 sectoren: Groen en Transport. Na zijn opleiding is hij gestart als bijrijder bij een drankenhandel. In eerste instantie om direct een baan te hebben. Later bleek dat het besturen van een vrachtwagen hem heel erg trok, en is hij vrachtwagenchauffeur geworden.

In 5 jaar tijd heeft hij bij verschillende transportbedrijven mogen werken en ervaring opgedaan, waarbij natuurlijk het transport van planten en bloemen een perfecte combinatie van zijn interesses was. Toch viel het werk hem lichamelijk zwaarder dan gedacht. Hij is een periode uit de running geweest en is nu ‘back on track’. Maar niet meer als chauffeur. Hij heeft voldoende intelligentie voor een voorbereidende, sturende of leidinggevende functie. En (nóg belangrijker) hij wil graag leren en zich volledig inzetten!

Er ligt een wereld voor hem open, in de sectoren die nauw verwant zijn aan transport & logistiek en het groen. Daarbij heeft hij gedacht aan verschillende magazijnfuncties, transportplanner, of een combinatie met groen, zoals planner bij een plantengroothandel. Omdat het hem nu aan ervaring ontbreekt op dat gebied is hij zich ervan bewust dat hij ‘onder aan de carrière ladder’ begint en heeft zijn loonwens daarop ook aangepast.

  • woonplaats HAAKSBERGEN, in bezit van eigen vervoer, reizen tot 15 km geen probleem
  • Opleidingen VMBO Handel & administratie, MBO Loonwerk, MBO Bosbouw, tuinpark en landschap. Certificaat HBO Tuin architect, Certificaat HBO Projectmanagement. Certificaten VCA, Code 95, motorkettingzaag tm 3 en bosmaaier 1
  • Ervaring als Chauffeur CE, bijrijder en diverse schoolstages.
  • Tarief tussen de € 26,30 en € 30,00 per uur exclusief overige vergoedingen zoals toeslagen, reiskosten, ADV vergoedingen ed.

Contactpersoon:
Rik Willemsen