Lasser

Plaats
VORDEN

Diploma’s
Lassen mig/mag niveau 1, Anton Tijdink Techniekopleiding, Rijbewijs B

Tarief
Van € 30,00 tot € 34,00 per uur

Kenmerk <ALI | AKB>


Deze lasser is een harde werker, gedreven, flexibel en zelfstandig werkend. Van jongs af aan heeft hij discipline geleerd en weet hij dat het belangrijk is om jezelf telkens weer verder te ontwikkelen.

Dit heeft hij ook laten zien, door eerst in zijn geboorteland als Lasser te werken. Daarna in veiliger oorden zich daarin verder ontwikkelt. Hij woont nu bijna 20 jaar in Nederland en vanaf het moment dat het mogelijk was is hij vrijwilligerswerk gaan doen, heeft inburgeringscursus gevolgd en direct wanneer de mogelijkheid zich aanbood is hij gaan werken. In eerste instantie als productiemedewerker in de metaal. Omdat hij toch graag als lasser weer aan de slag wilde heeft hij op de Anton Tijdink Techniek opleiding de cursus metaaltechniek en lassen gedaan. Zodat zijn eerder geleerde vaardigheden matchen met de werkwijze in Nederland. Via diverse uitzendorganisaties heeft hij in de metaalsector metaalbewerking gedaan; draaien, frezen, boren zagen en slijpen voor seriematig werk.

Hij heeft rompen en deuren van brandkasten samengesteld en afgelast, en filterplaten (rvs) gebouwd. Bij een bedrijf wat straatmeubilair produceert heeft hij vanaf tekening gelast (mig/mag) gezaagd, getapt en geboord.

Deze fitte man met een fijn gezin houdt van wandelen, hardlopen, fietsen en lezen als hij rust neemt. Hij wil heel graag weer aan de slag, fijn werken, zichzelf ontwikkelen en meedraaien in een team.

  • woonplaats VORDEN, in bezit van eigen vervoer, reizen tot 25 km geen probleem
  • Opleidingen Lasser, Metaaltechniek en Lassen, Rijbewijs B
  • Ervaring als Productiemedewerker Metaal, Metaalbewerking en lasser Mig/Mag
  • Tarief tussen de € 30,00 en € 34,00 per uur exclusief overige vergoedingen zoals toeslagen, reiskosten, ADV vergoedingen ed.

Contactpersoon:
Rik Willemsen