Lasser MIG MAG

Plaats
Doetinchem

Diploma’s
Leidinggeven op basis van vakmanschap: niveau 4
Basismetaal:
Lassen MIG MAG
niveau 1/2

Tarief
Van € 30,00 tot € 35,00 per uur

Kenmerk <MER|BAL>


Deze jonge man heeft in de afgelopen jaren, veel onderzoek gedaan naar zijn persoonlijke ontwikkelingen. En heeft nu zijn roeping gevonden als Lasser MIG MAG, door diverse werkervaring tijdens zijn opleiding bij meerdere bedrijven, is deze jonge man erachter gekomen dat de Metaal Industrie helemaal zijn ding is!

Met de ervaring die hij nu heeft, zou hij deze graag benutten en willen verbreden bij een bedrijf die in hem de jongen zien “die doet dat wel even” en daarbij “een tekening lezen is voor hem geen probleem“.

Door zijn gedrevenheid en gemotiveerde instelling geeft hij bij elk project de volle 100%.

Hij is op zoek naar een bedrijf in de Metaal die een jonge leergierige man zoeken, en door zijn gedreven en flexibele instelling wil hij z’n kennis in de metaal en het lassen hiervan verbreden.

Kortom lassen en metaal is helemaal zijn ding en zou dit graag 25 km rondom Doetinchem doen voor 32-40 per week. Mocht er cursussen gevolgd moeten worden dan is dit geen probleem voor hem. Het kenmerkt hem dat hij alles met de volle 100% aanpakt en dat is ook zijn drijfveer.

Een sociale, gedreven, betrokken jongen die goed in de groep zal passen!

  • Woonplaats: Doetinchem, in bezit van eigen vervoer, reizen tot 25 km geen probleem
  • Opleidingen: Leidinggeven op basis van vakmanschap niveau 4, Basismetaal Lassen MIG MAG niveau 1/2, Verkoopspecialist niveau 3, Assistent verkoop medewerker niveau 1
  • Ervaring als plaatbewerker, stanstechniek, las werkzaamheden en order picker
  • Tarief tussen de € 30,00 en € 35,00 per uur exclusief overige vergoedingen zoals toeslagen, reiskosten, ADV vergoedingen ed.

Contactpersoon:
Rik Willemsen