FINANCIEEL CONTROLLER

Plaats
BATHMEN

Diploma’s
HEAO bedrijfseconomie, NIVRA Nyenrode – accountancy, HOFAM Qualified Controller.

Tarief
Van € 75,00 tot € 85,00 per uur

Kenmerk <DEN | WIL>


Deze allround financieel professional heeft ruime ervaring in alle aspecten van de totale administratieve en financiële bedrijfsvoering. Hij heeft bij diverse bedrijven ervaring opgedaan, van accountancy via een food-productiebedrijf tot een zorg organisatie. De laatste 13 jaar is hij opgeklommen vanaf de Corporate Finance van een van de regionale onderdelen naar Financieel controller bij de moedermaatschappij van een internationale speler in de grafische sector.

Binnen deze laatste functie gaf hij leiding aan 2 regionale administratieve afdelingen, controleerde de salarisadministratie, en 1 van de internationale onderdelen van de moedermaatschappij. Hij was aanspreekpunt voor nationale en internationale bedrijfscontacten in de vorm van accountants, belastingdienst en financiële collega’s. En het grootste onderdeel van zijn taken waren: opstellen van (geconsolideerde) jaarrekeningen, budgetteringen, planning en control cyclus. Het opstellen en bewaken van liquiditeitsprognoses in diverse meerjarenplannen.

Hij is nu op zoek naar een vergelijkbare functie in verantwoordelijkheid en veelzijdigheid. De sector waarin hij aan de slag gaat is niet een belangrijk keuze criterium. Wel belangrijk is de potentie van de organisatie. Jarenlang in de grafische sector met een neergaand toekomstbeeld is genoeg geweest. Positiviteit, vooruitgang, nieuwe uitdagingen, financiële verbeterslagen maken, voorspellen en budgetteren en implementeren van nieuwe software. Dáár liggen zijn uitdagingen en dáár wil hij een nieuwe werkplek vinden.

  • woonplaats BATHMEN, in bezit van eigen vervoer, reizen tot 50 km geen probleem
  • Opleidingen: VWO, HEAO bedrijfseconomie, NIVRA Nyenrode – accountancy, HOFAM Qualified Controller, Rijbewijs B, Microsoft Office en Oracle, Navision, Hyperion.
  • Ervaring als gevorderd assistent accountant, Assistent Concern Controller, Financieel beheer, Corporate Finance en Financieel Controller
  • Tarief tussen de € 75,00 en € 85,00 per uur exclusief overige vergoedingen zoals toeslagen, reiskosten, ADV vergoedingen ed.

Contactpersoon:
Rik Willemsen