E Monteur – Monteur Elektrotechniek – Monteur beveiligingsinstallaties

Plaats
RIJSSEN

Diploma’s
LTS elektrotechniek, VCA, Monteur beveiligingstechniek, Rijbewijs B

Tarief
Van € 39,50 tot € 45,00 per uur

Kenmerk <RON | DUI>


Deze ervaren en representatieve elektromonteur zou graag een nieuwe uitdaging aan gaan. Hij heeft in zijn werkende leven een behoorlijke ervaring opgebouwd in alle takken van sport in de elektrotechniek. Van cai-alarm en glasvezelinstallatie tot verkoper van elektra in een bouwmarkt.

Van elektra installatiewerk in luxe en duurzame woningen tot het installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties in diverse bedrijven.Daarbij werd de ene keer veel prefab gemaakt en op locatie geplaatst terwijl een andere keer alles maatwerk op locatie opgebouwd werd.Hij heeft zijn kennis uitgebreid op de werkvloer door veel ervaring op te doen in de praktijk (een kleine 30 jaar) en door de professionele opleiding tot monteur beveiligingstechniek. Op dit moment werkt hij bij een klein bedrijf in zijn woonplaats. Dat werk is prima, leuke collega’s en mooie projecten die gemaakt worden. Hij is best tevreden. Maar tevreden is niet goed genoeg voor hem. Dat zie je in zijn werk ook terug, middelmatigheid is niet aan hem besteed. Daarom wil hij een nieuwe uitdaging. Het liefst werken aan het aanleggen van elektrotechnische installaties in de utiliteit of het onderhoud binnen bedrijven.

Omdat voor hem de uitdaging belangrijk is, is hij flexibel qua reistijd en werktijden (eventueel in ploegen werken is geen probleem)

  • woonplaats RIJSSEN, in bezit van eigen vervoer, reizen tot 45 km geen probleem
  • Opleidingen LTS elektrotechniek, Veiligheid langs het spoor, VCA, Monteur beveiligingstechniek
  • Ervaring als schakelkastenmonteur, elektricien, monteur beveiligingsinstallaties, monteur glasvezelnetwerk, monteur biogasmotoren, loodgieter, installatiemonteur E+W
  • Tarief tussen de € 30,00 en € 35,00 per uur exclusief overige vergoedingen zoals toeslagen, reiskosten, ADV vergoedingen ed.

Contactpersoon:
Richard Eektimmerman