CNC FREZER | METAALBEWERKER

Plaats
Wierden

Diploma’s
BBL Metaalbewerking, diverse certificaten CNC Programmeren Heidenhain en Fanuc. In 2020 het laatste certificaat behaalt TNC 530.

Tarief
Van € 34,60 tot € 36,60 per uur

Kenmerk DON | WIE


Deze metaal-vakman heeft bijzonder ruime ervaring met werken met CNC frezen in de metaal bewerking. Daarbij heeft hij geprogrammeerd op Heidenhain en de Fanuc besturingen, daarnaast ook met Fabal, Mazak en Philips besturingen gewerkt én hij heeft kennis en ervaring met het CNC draaien en slijpen van metaal. Hij heeft zelfs een periode (4 jaar) met de CNC frees glas bewerkt! Hij staat te springen om weer lekker aan het werk te gaan.

Door een overname van zijn werkgever door een overkoepelende organisatie worden tijdelijke contracten niet verlengd. Een begrijpelijke beslissing van de investeerder. Hierdoor komt een gedegen vakman beschikbaar op de markt.

Hij is nu tijdelijk aan de slag binnen seizoenswerk, dit tekent zijn mentaliteit, niet afwachten maar aanpakken!

Het liefst gaat hij als metaalbewerker aan de slag, bij voorkeur in dagdienst, maar tot een maximum van 3 ploegen is het voor hem geen probleem.

In dit stadium van de corona perikelen, zijn er niet veel werkgevers die mensen binnen halen, dat verandert natuurlijk direct weer als de economie weer aantrekt. Dan heb je als werkgever geluk wanneer mensen zoals dit talent nog beschikbaar zijn!

  • woonplaats WIERDEN, in bezit van eigen vervoer, reizen tot 45 minuten geen probleem
  • Opleidingen: BBL metaalbewerking, CNC programmeren Heidenhain TNC 530/Frezen Fanuc en Heidenhain TNC 426
  • Ervaring als CNC Frezer, draaien en slijpen met verschillende besturingen vooral Heidenhain, maar ook Fanuc en Fadal.
  • Tarief tussen de € 34,60 en € 39.60 per uur exclusief overige vergoedingen zoals toeslagen, reiskosten, ADV vergoedingen ed.

Contactpersoon:
Rik Willemsen