ASBESTSANEERDER DTA

Plaats
HENGELO (O)

Diploma’s
alle benodigde certificaten en testen zijn actueel; DTA certificaat, medische keuring, fittest, alle persoonlijke beschermingsmiddelen zijn inbegrepen in het tarief

Tarief
Van € 39,00 tot € 42,00 per uur

Kenmerk <SID | PRE>


Deze zeer ervaren DTA – Asbestsandeerder is per direct beschikbaar. Hij heeft 20 Jaar ervaring in het saneren van asbest zowel als DAV-2 er als DTA -er.

Van deze 20 jaar ervaring werkt hij de de laatste 4 jaar via De Brug Personeel. Alle opdrachtgevers waar hij gedetacheerd is geweest zijn heel tevreden over zijn werk en enthousiast over zijn werkhouding. Hij voegt zich makkelijk in verschillende teams. Is een rustige man met een natuurlijk overwicht, en van nature overzicht over de situatie. Hij heeft direct inzicht over hetgeen aan werkzaamheden al is afgerond en ook welke werkzaamheden nog afgerond moeten worden, en de bijbehorende tijdsduur. Hij neemt verantwoording zoals je dat van een DTA – er mag verwachten, maar werkt als het project ’t toelaat zelf net zo hard mee. Hij is altijd op tijd op de klus aanwezig, nagenoeg nooit ziek en altijd ‘goed te passe’. Bij een keuring van het werk door de laborant is altijd goede communicatie en overleg.

Als deze man een voorkeur zou mogen uitspreken dan werkt hij het liefst op langlopende projecten waar met meerdere mensen en soms ook met meerdere partijen gewerkt wordt. Hij is gevoelig voor eerlijke behandeling en waardering, wanneer hij deze krijgt is het een medewerker van onschatbare waarde.

  • woonplaats HENGELO (O), in bezit van vervoer, reizen tot 50 km geen probleem
  • Opleidingen DTA certificaat, BHV, VCA – vol, Rijbewijs B en C
  • Ervaring als Asbestsaneerder DAV-2, DTA
  • Tarief tussen de € 39,00 en € 42,00 per uur exclusief overige vergoedingen zoals toeslagen, reiskosten, ADV vergoedingen ed.

Contactpersoon:
Rik Willemsen